Select Page

Traject

Keulen-Zingem
04/09/2021

De volledige route Keulen-Zingem bedraagt 315 km. Je kan natuurlijk onderweg aansluiten. Zo is er voor iedereen een mooie sportieve uitdaging! Hieronder worden de startplaatsen opgelijst. Wil je meer info over een bepaalde startplaats? Klik dan even door!

Dom Keulen

Volzet

NOG 315 km

We beginnen de rit aan de Dom in Keulen. Deze gotische kathedraal is de grootste kathedraal in Duitsland en tevens een van de grootste in heel Europa.

Hier starten? Voor meer info klik HIER!

 

Cauberg – Valkenburg

Volzet

NOG 215 km

De Cauberg is vooral bekend uit de Amstel Gold Race. Deze helling werd vele malen in het parcours van belangrijke kampioenschappen opgenomen.

Hier starten? Voor meer info klik HIER!

Grote markt – Tienen

NOG 140 km

Onze eerste stop op Belgisch grondgebied is op de grote markt van Tienen. We voorzien onszelf van nieuwe suikers en rijden verder!

Hier starten? Voor meer info klik HIER!

Leeuw van Waterloo

NOG 86 km

De Leeuw van Waterloo is een herdenkingsmonument voor de Slag bij Waterloo (18 juni 1815), opgericht door koning Willem I van het Verenigd Koninkrijk der Nederlanden.

Hier starten? Voor meer info klik HIER!

Muur van Geraardsbergen

NOG 35 km

De Muur van Geraardsbergen, ook bekend als de Muur-Kapelmuur, is een begrip in de wielersport. Hier werd meer dan één talloze veldslag uitgevochten in de Ronde van Vlaanderen.

Er zal ook een peloton vanuit Zingem richting de Muur rijden. Je zal op die manier +/- 80 km kunnen rijden.

Hier starten of meerijden met het peloton uit Zingem? Voor meer info klik HIER!

Kerkplein – Zingem

Aankomst!

 

We eindigen na 315 km op het kerkplein in Zingem. We worden tussen 20u00 en 21u00 verwacht in Zingem om een intrede te maken zoals je er nooit één gedaan hebt. Vergeet dus zeker niet mensen uit te nodigen om te komen kijken. In Zingem zelf zullen er gedurende de dag heel wat activiteiten zijn. Een overzicht vind je HIER!

GPX route

De GPX van de route zal via mail aan de deelnemers bezorgd worden.

Voel je het al kriebelen? Hier vind je alvast de aftermovie van de vorige editie: Parijs-Zingem.

Met dank aan

© Keulen - Zingem | 2021

Pin It on Pinterest

Share This