Select Page

Startplaats Tienen

Keulen – Zingem  |  315km
04/09/2021

Tienen

NOG 140 km

Hoe kom ik en mijn fiets in Tienen?

Als organisatie hebben wij de ambitie om het vervoer richting Tienen zo efficiënt mogelijk te laten verlopen. Daarom vragen we dat je bij je inschrijving vermeldt of je eigen vervoer hebt of niet en of je nog plaats hebt om mensen mee te nemen. Afhankelijk van jullie antwoorden zullen we het vervoer regelen zodat iedereen op tijd ter plaatse komt. 

Wanneer vertrekken we zaterdag in Tienen en hoe zal de rit verlopen?

Iedereen wordt in Tienen verwacht om 13u00 (Grote Markt, 3300 Tienen). Daar wachten we het peloton uit Keulen op om dan samen met hen de rit van 140 km aan te vatten. Onderweg hebben we volgwagens en begeleidende motards mee. Op die manier hebben we alle reservemateriaal dicht bij de hand. Onze tocht wordt ook mooi in beeld gebracht en zal via een livestream door het thuisfront te volgen zijn. Meer specifieke info volgt later.

Wanneer worden we in Zingem verwacht?

 We worden tussen 20u00 en 21u00 verwacht in Zingem om een intrede te maken zoals je er nooit één gedaan hebt. Vergeet dus zeker niet mensen uit te nodigen om te komen kijken. In Zingem zelf zullen er gedurende de dag heel wat activiteiten zijn. Een overzicht vind je HIER!

Twijfel niet langer en schrijf je vlug in! 

© Keulen - Zingem | 2020


website door BDDB

Pin It on Pinterest

Share This