Select Page

Startplaats Tienen

Keulen – Zingem  |  315km
04/09/2021

Tienen

NOG 140 km

Hoe kom ik en mijn fiets in Tienen?

Wie dat wenst kan mee met de bus. Er rijdt zaterdagvoormiddag een bus van Zingem naar Tienen en de fietsen worden vervoerd met een bestelwagen die is uitgerust om op een kwalitatieve manier fietsen te vervoeren. De bus zal rond 10u in Zingem vertrekken. Op de middag is er dan in Tienen een broodjeslunch. Bus + fietsvervoer kost 25 euro.

Wanneer vertrekken we zaterdag in Tienen en hoe zal de rit verlopen?

Indien je niet met de bus meegaat wordt je in Tienen verwacht om 13u00 (Grote Markt, 3300 Tienen). Daar wachten we het peloton uit Keulen op om dan samen met hen de rit van 140 km aan te vatten. Het is belangrijk om te weten dat we in een grote groep rijden en we gemachtigde opzichters op de motor bijhebben. In het peloton zijn ook wegkapiteins aanwezig om het tempo te controleren en om te zorgen dat niemand achterblijft. De route is ook zo dat we vooral op grote wegen rijden waardoor het draaien en keren sterk beperkt blijft. Dit gebeurt aan een tempo van +/- 27 km/u. Onderweg hebben we volgwagens en begeleidende motards mee. Op die manier hebben we alle reservemateriaal dicht bij de hand. Onze tocht wordt ook mooi in beeld gebracht en zal via een livestream door het thuisfront te volgen zijn. Meer specifieke info volgt later.

Wanneer worden we in Zingem verwacht?

 We worden tussen 20u00 en 21u00 verwacht in Zingem om een intrede te maken zoals je er nooit één gedaan hebt. Vergeet dus zeker niet mensen uit te nodigen om te komen kijken. In Zingem zelf zullen er gedurende de dag heel wat activiteiten zijn. Een overzicht vind je HIER!

Twijfel niet langer en schrijf je vlug in! 

© Keulen - Zingem | 2021

Pin It on Pinterest

Share This