Select Page

Startplaats Dom Keulen

Keulen – Zingem  |  315km
04/09/2021

Dom Keulen

NOG 315 km

Hoe gaan wij en onze fietsen naar Keulen en waar verblijven we?

Op vrijdagmiddag 03/09/2021 (±14u00) vertrekken we met een bus met aanhangwagen voor de fietsen richting Keulen. 

In Keulen verblijven we allemaal samen in Hostel Köln, Marsilstein 29, 50676 Keulen. Er zijn kamers voorzien van 4 of 6 personen. We huren de volledige garage af zodat we alle fietsen, auto’s en moto’s veilig kunnen stallen. ‘s Avonds eten we allen samen pasta in het restaurant van het hotel en de volgende ochtend zal er ook ontbijt voorzien worden. Neem gerust een kijkje op volgende website https://www.hostel.ag/en/

Voor het volledige pakket (bus- + fietsvervoer, pastamaaltijd + drank, overnachting, ontbijt) betaal je 80 euro. Na inschrijving krijg je van ons de instructies waar en tegen wanneer je dit bedrag dient over te schrijven. Indien je slechts een deel van dit pakket wenst (bv. je hebt eigen vervoer) dan laat je dit weten en spreken we verder af.

Wanneer vertrekken we zaterdagochtend in Keulen en hoe zal de rit verlopen?

We vertrekken om 6u stipt met de fiets voor een rit van 315 km. Onderweg hebben we volgwagens en begeleidende motards mee. Op die manier hebben we alle reservemateriaal dicht bij de hand. Onze tocht wordt ook mooi in beeld gebracht en zal via een livestream door het thuisfront te volgen zijn. Meer specifieke info volgt later.

Wanneer worden we in Zingem verwacht?

We worden tussen 20u00 en 21u00 verwacht in Zingem om een intrede te maken zoals je er nooit één gedaan hebt. Vergeet dus zeker niet mensen uit te nodigen om te komen kijken. In Zingem zelf zullen er gedurende de dag heel wat activiteiten zijn. Een overzicht vind je HIER!

Belangrijk om weten! Iedere renner die start in Keulen krijgt van ons een wieleroutfit (korte broek + korte mouwen) van het merk DOLTCINI.

Twijfel niet langer en schrijf je vlug in! 

 

© Keulen - Zingem | 2021

Pin It on Pinterest

Share This